Adolescent britanic, arestat în urma alertei de securitate la o staţie de metrou din Londra

Un adolescent britanic a fost arestat pentru infracţiuni teroriste, în urma depistării unui colet suspect într-un tren, joi dimineaţa, în staţia de metrou North Greenwich din Londra, informează presa internaţională.

280 afișări
Imaginea articolului Adolescent britanic, arestat în urma alertei de securitate la o staţie de metrou din Londra

Adolescent britanic, arestat în urma alertei de securitate la o staţie de metrou din Londra

Ofiţerii de Poliţie au folosit un pistol cu electroşocuri în cadrul operaţiunii de arestare a tânărului în vârstă de 19 ani, care este suspectat de plănuire de acte teroriste.

Conform Poliţiei, nu există alţi suspecţi în cadrul anchetei în curs. Coletul suspect, găsit joi dimineaţa într-un tren, este în continuare supus verificărilor.

Echipe pirotehnice au executat o explozie controlată după descoperirea coletului, iar liniile şi staţiile de metrou au fost închise vreme de câteva ore, în timp ce Poliţia efectua investigaţia.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici