Adolescentul român agresat în Franţa fugise dintr-un centru de psihiatrie din România - surse

Adolescentul român agresat la periferia oraşului Paris ajunsese în Franţa după ce fugise dintr-un centru de psihiatrie din România, afirmă surse apropiate anchetei, citate de postul francez RTL.

1293 afișări
Imaginea articolului Adolescentul român agresat în Franţa fugise dintr-un centru de psihiatrie din România - surse

Adolescentul român agresat în Franţa fugise dintr-un centru de psihiatrie din România (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

Potrivit unei surse franceze, adolescentul se numeşte Gheorghe C., are 17 ani şi a fugit dintr-un centru de psihiatrie din România pentru a se alătura părinţilor care locuiesc în Franţa. "A venit în Franţa sub o identitate falsă", afirmă o sursă oficială.

Conform unei alte surse, părinţii adolescentului sunt adoptivi şi într-adevăr locuiesc în Franţa.

Darius, un adolescent român de etnie romă în vârstă de 16 ani, este în comă după ce a fost bătut de 12 indivizi care îl suspectau de furt. Adolescentul locuia împreună cu familia şi alţi romi într-o casă părăsită din cartierul Pierrefitte-sur-Seine, în nordul Parisului. A fost găsit vinerea trecută în stare de inconştienţă, într-un cărucior de supermarket, abandonat în apropiere de cartierul La Cité des Poètes.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici