Ai vota un star rock la Preşedinţie? Care este ţara unde două vedete se bazează pe sprijinul fanilor pentru succesul politic

Doi cântăreţi de muzică rock din Bulgaria candidează în tandem pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte ai ţării, lansând campanii în acest sens cu sprijinul a mii de fani.

209 afișări
Imaginea articolului Ai vota un star rock la Preşedinţie? Care este ţara unde două vedete se bazează pe sprijinul fanilor pentru succesul politic

Ai vota un star rock la Preşedinţie? Care este ţara unde două vedete se bazează pe sprijinul fanilor pentru succesul politic

Svetoslav Vitkov, în vârstă de 40 de ani, şi Venţislav Miţov, cunoscut pentru cântece obscene, au lansat campanii online sub sloganul "Un preşedinte căutând Bulgaria", informează site-ul Novinite.com.

"Campania noastră va fi organizată în principal pe Internet, dat fiind că reclamele la televiziuni în campania electorală sunt scumpe", a declarat Vitkov. El şi colegii lui au reuşit să colecteze peste 10.000 de semnături în scopul înregistrării candidaturilor.

Cei doi muzicieni spun că doresc să devină preşedinte şi vicepreşedinte pentru că se gândesc că pot schimba Bulgaria.

Forumurile online din Bulgaria sunt pline de mesaje de susţinere şi încurajare pentru cei doi candidaţi. Fanii cred că Vitkov şi Miţov sunt singurii candidaţi în cursa prezidenţială care nu sunt implicaţi în afaceri murdare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici