Alertă falsă cu bombă în centrul Londrei

Poliţia britanică a intervenit, marţi la prânz, în zona Moorgate, în districtul financiar City of London, după descoperirea unui colet suspect.

108 afișări
Imaginea articolului Alertă falsă cu bombă în centrul Londrei

Alertă falsă cu bombă în centrul Londrei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Au fost instituite cordoane ale poliţiei în zona Moorgate după descoperirea unui colet suspect", a anunţat Poliţia londoneză.

Mai multe persoane au declarat că nu au putut ieşi din clădiri de birouri situate în districtul financiar City of London.

Alerta de securitate a durat aproximativ o oră. După căutări, Poliţia a anunţat că nu s-a descoperit niciun dispozitiv exploziv.

Autorităţile britanice au făcut apel la vigilenţă sporită după atacurile teroriste din Paris, soldate cu 17 morţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici