ALERTĂ în Franţa: Un individ care a ameninţat trecători cu un cuţit, reţinut în centrul oraşului Nisa. O femeie a fost rănită

Un bărbat înarmat cu un cuţit a fost reţinut luni după-amiază în centrul oraşului francez Nisa după ce a ameninţat mai mulţi trecători, afirmă surse citate de presa franceză, precizând că o femeie a fost rănită.

667 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ în Franţa: Un individ care a ameninţat trecători cu un cuţit, reţinut în centrul oraşului Nisa. O femeie a fost rănită

ALERTĂ în Franţa: Individ care a ameninţat trecători cu un cuţit, reţinut în centrul oraşului Nisa: O femeie a fost rănită

Incidentul de securitate a avut loc luni după-amiază în zona "Plimbarea englezilor" ("Promenade des Anglais") din Nisa, unde în iulie 2016 a avut loc un atentat cu autocamion soldat cu 86 de morţi.

Luni după-amiază, un individ a încercat să atace cu un cuţit trecători, înainte de a fi imobilizat şi reţinut de agenţi ai forţelor de ordine.

O femeie a fost îmbrâncită, a căzut şi a suferit o fractură la un picior, afirmă surse citate de publicaţia Ouest France şi de postul France 3.

Procuratura din Nisa suspectează că este vorba de un bărbat cu "probleme psihice".

"Individul era parţial dezbrăcat. La un moment dat, s-a tăiat cu un cuţit şi avea pete de sânge", a declarat un purtător de cuvânt al Direcţiei regionale pentru Siguranţa Publică.

Suspectul a fost reţinut şi transferat la spital, a declarat procurorul din Nisa, Jean-Michel Prêtre. "Individul nu a proferat ameninţări din care să reiasă că ar fi terorist islamist", a explicat procurorul, citat de agenţia Reuters.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici