MONITORUL APĂRĂRII | Ali Khamenei nu crede că Statele Unite vor ataca Iranul. Liderul suprem iranian interzice negocierile

Statele Unite nu vor îndrăzni să declanşeze o intervenţie militară împotriva Iranului, afirmă liderul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, interzicând negocierile cu Washingtonul.

1324 afișări
Imaginea articolului MONITORUL APĂRĂRII | Ali Khamenei nu crede că Statele Unite vor ataca Iranul. Liderul suprem iranian interzice negocierile

Ali Khamenei nu crede că Statele Unite vor ataca Iranul. Liderul suprem iranian interzice negocierile

„În ultima perioadă, oficiali americani au avut un ton ofensiv la adresa Iranului, vorbind despre război şi negocieri. Exagerează în legătură cu posibilitatea unui război cu Iranul. Nu va fi niciun război. Noi nu am iniţiat niciodată vreun război, iar ei nu vor confrunta Iranul militar”, a declarat Ali Khamanei luni, într-un discurs televizat.

Preşedintele SUA, Donald Trump, contestă vehement Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul şi a cerut intensificarea presiunilor asupra regimului islamist de la Teheran. Totuşi, Donald Trump a propus negocieri cu Iranul, care au fost respinse de liderii iranieni.

Ayatollahul Ali Khamenei a anunţat luni că el a interzis negocierile cu Statele Unite. „Interzic negocierile cu America. America nu rămâne niciodată loială promisiunilor asumate în negocieri, oferă doar cuvinte goale (...)", a spus liderul suprem al Iranului, conform agenţiei de presă Reuters.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI ÎN MONITORUL APĂRĂRII ŞI SECURITĂŢII

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici