Amsterdam interzice fumatul de canabis în cartierul său roşu

  • Administraţia oraşului Amsterdam va interzice fumatul de canabis pe străzile din cartierul roşu
  • Legile vor intra în vigoare de la jumătatea lunii mai
  • Noile măsuri urmăresc să îmbunătăţească viaţa locuitorilor, care s-au plâns de comportamentul turiştilor
1765 afișări
Imaginea articolului Amsterdam interzice fumatul de canabis în cartierul său roşu

Sursa foto: MediafaxFoto

Capitala olandeză este binecunoscută pentru cafenelele sale cu canabis şi atrage milioane de turişti pe an. Dar localnicii s-au plâns că atrag dealeri stradali şi că abuzul de droguri şi alcool duce la creşterea ratelor criminalităţii.

În curând, va fi ilegal să fumezi canabis pe străzile din cartierul roşu din Amsterdam, conform noilor reglementări pregătite de administraţia oraşului.

Legile vor intra în vigoare de la jumătatea lunii mai şi urmăresc să îmbunătăţească viaţa locuitorilor care s-au plâns de mult timp de haosul creat de turişti.

Lucrătorii sexuali vor trebui, de asemenea, să îşi închidă locaţiile la ora 3 dimineaţa.

Consiliul local a anunţat, de asemenea, că restaurantele şi barurile vor trebui să se închidă vineri şi sâmbăta la ora 2 dimineaţa şi că nu vor fi permişi noi vizitatori să intre în cartierul vechi al oraşului după ora 1 dimineaţa.

În prezent, vânzarea de alcool din magazinele specializate din cartierul roşu este ilegală de joi până duminică după ora 16.00. Acum, consiliul va cere vânzătorilor să îndepărteze complet alcoolul de pe rafturi şi vitrine în acest interval.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici