Aproape 40 de persoane au fost rănite în urma exploziei accidentale a unor artificii la un festival din Cuba

Cel puţin 39 de persoane au fost rănite în urma exploziei accidentale a unor artificii în cursul unui festival în Ajunul Crăciunului, într-un oraş din centrul Cubei, informează site-ul agenţiei de ştiri Reuters.

215 afișări
Imaginea articolului Aproape 40 de persoane au fost rănite în urma exploziei accidentale a unor artificii la un festival din Cuba

Aproape 40 de persoane au fost rănite în urma exploziei unor artificii la un festival din Cuba

"Un accident nefericit cu artificii s-a produs noaptea trecută în Remedios", a relatat serviciul guvernamental de ştiri Cubadebate.

Printre victime se numără şi şase copii, potrivit oficialilor medicali, care au precizat că peste 20 de persoane au suferit răni grave, unii pacienţi fiind în stare critică.

Presa cubaneză nu a menţionat că vreun turist ar fi fost rănit în cursul acestui incident.

Autorităţile încearcă să stabilească cauza producerii exploziei.

Festivalul Parrandas are loc anual în oraşul Remedios, atrăgând mii de cubanezi, dar şi turişti străini.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici