Aterizare de urgenţă în Marea Britanie a unui avion de pasageri care venea din România. Piloţii, autorizaţi să reia zborul - VIDEO

Un avion de pasageri al companiei Blue Air care zbura de la Bucureşti spre Liverpool a efectuat o aterizare de urgenţă, luni, pe aeroportul britanic, din cauza unor probleme tehnice, anunţă site-ul de profil AirLive, citat de presa britanică.

8250 afișări
Imaginea articolului Aterizare de urgenţă în Marea Britanie a unui avion de pasageri care venea din România. Piloţii, autorizaţi să reia zborul - VIDEO

Aterizare de urgenţă în Marea Britanie a unui avion de pasageri care venea din România. VIDEO

VIDEO AICI 

Avionul Blue Air pentru care piloţii au cerut prioritate la aterizare, autorizat să reia zborurile

Piloţii avionului Blue Air care zbura pe ruta Bucureşti-Liverpool au cerut prioritate la aterizare pe aeroportul britanic urmare a unei semnalizări apărute la bordul aeronavei, pasagerii ajungând în siguranţă la destinaţie, iar aparatul a fost verificat şi va efectua cursa retur, potrivit companiei.

"Urmare a unei semnalizări apărute în faza de aterizare, comandantul aeronavei a solicitat prioritate la aterizare. Aterizarea s-a desfăşurat în condiţii normale, iar imediat după debarcarea pasagerilor o echipă tehnică a făcut inspecţia avionului. În aceste momente avionul este eliberat pentru zbor, urmând ca pasagerii să fie îmbarcaţi pentru zborul de retur, Liverpool - Bucureşti", arată operatorul aerian low-cost, într-un comunicat.

Potrivit ziarului Liverpool Echo, avionul de pasageri al companiei Blue Air efectua zborul 0B133, de la Bucureşti spre Liverpool.

Piloţii au semnalat probleme la unul dintre motoare. "Zborul Blue Air #0B133 a declarat stare de urgenţă", a transmis site-ul de profil AirLive, prezentând imagini cu avionul de pasageri care survola zona Wirral, situată la periferia oraşului Liverpool.

Avionul a aterizat în siguranţă la ora 11.02 (13.02, ora României), pe aeroportul John Lennon din Liverpool.

Purtătorul de cuvânt al aeroportului britanic a confirmat incidentul, fără a oferi detalii despre defecţiune, precizând că aeronava Blue Air a aterizat în siguranţă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici