Australia, China şi Malaysia au suspendat căutările pentru epava avionului MH370 dispărut în 2014

Căutările subacvatice pentru epava avionului Malaysia Airlines MH370 s-au încheiat marţi, fără a gasi vreun indiciu cu privire la locaţia epavei avionului care a dispărut în anul 2014, au anunţat autorităţile din Australia, China şi Malaysia, notează Reuters.

1775 afișări
Imaginea articolului Australia, China şi Malaysia au suspendat căutările pentru epava avionului MH370 dispărut în 2014

Australia, China şi Malaysia au suspendat căutările pentru epava avionului MH370 dispărut în 2014 (Imagine AFP)

Avionul, care ave la bord 239 de persoane, a dispărut în timpul zborului din Kuala Lumpur spre Beijing.

"În pofida celor mai bune mijloace de cercetare disponibile … căutările nu au putut localiza avionul", se anunţă într-un comunicat al autorităţilor din Australia, China şi Malaysia.

Voice 370, un grup de sprijin pentru familiile victimelor accidentului aviatic, a cerut anchetatorilor să continue cercetările pentru a nu lăsa chestiunea nesoluţionată.

Cei mai mulţi pasageri erau din China.

Singurele indicii confirmate privind MH370 sunt trei fragmente din avion descoperite în Mauritius, pe insula franceză Reunion şi pe o insulă aflată în largul coastelor Tanzaniei.

Alte 30 de fragmente despre care se crede că provin de la avionul MH370 au mai fost găsite şi pe plaje din Mozambic, Tanzania şi Africa de Sud.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici