Aviaţia militară israeliană a atacat poziţii ale Hamas, în Fâşia Gaza

Aviaţia militară israeliană a atacat lansatoare de rachete ale mişcării palestiniene Hamas, în nordul Fâşiei Gaza, raidul fiind o reacţie la o serie de atacuri palestiniene, relatează site-ul israelian Ynetnews.

227 afișări
Imaginea articolului Aviaţia militară israeliană a atacat poziţii ale Hamas, în Fâşia Gaza

Aviaţia militară israeliană a atacat poziţii ale Hamas, în Fâşia Gaza (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit armatei israeliene, raidul aerian a fost un succes, avioanele de vânătoare revenind la baze.

Incidentele intervin la un an de la operaţiunea Pilonul Apărării, marcată de mişcarea islamistă Hamas, care deţine controlul asupra Fâşiei Gaza.

Joi dimineaţă, două obuze au fost lansate din Fâşia Gaza spre Israel, fără însă a provoca victime.

Armata israeliană a comunicat că "nu va tolera nicio tentativă de atacare a civililor şi militarilor israelieni".

Acesta este al treilea raid aerian israelian efectuat în Fâşia Gaza în ultimele săptămâni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici