Avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines S-A PRĂBUŞIT, nu există supravieţuitori - VIDEO

Avionul Boieng 777 al companiei Malaysia Airlines deviase de la traiectorie, s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian şi nu există supravieţuitori, anunţă autorităţile, citate de CNN. Conform datelor obţinute prin satelit şi de către echipele de căutare, avionul Boeing 777 s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian, la vest de oraşul australian Perth.

26878 afișări
Imaginea articolului Avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines S-A PRĂBUŞIT, nu există supravieţuitori - VIDEO

Avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines S-A PRĂBUŞIT, nu există supravieţuitori (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform datelor obţinute prin satelit şi de către echipele de căutare, avionul Boeing 777 s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian, la vest de oraşul australian Perth.

"Trebuie să vă informăm că, potrivit noilor date obţinute, Cursa MH370 s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian", a comunicat compania Malaysian Airlines.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysian Airlines a dispărut pe 8 martie, în timp ce se deplasa de la Kuala Lumpur spre Beijing. La bordul avionului erau 239 de pasageri şi membri ai echipajului.

"Regretăm că am ajuns la concluzia clară că Zborul MH370 s-a prăbuşit şi că nu există surpavieţuitori. Trebuie să acceptăm ceea ce indică toate dovezile - că avionul s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian", a declarat premierul Malaysiei, Najib Razak.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici