BARCELONA | Explozie PUTERNICĂ într-o brutărie, soldată cu cel puţin 21 de răniţi

Cel puţin 21 de persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă, în urma unei explozii produse sâmbătă în incinta unei brutării din Barcelona, au anunţat autorităţile, care au precizat că primele informaţii indică faptul că ar fi vorba de o scurgere de gaz, informează site-ul cotidianului ABC.

3785 afișări
Imaginea articolului BARCELONA | Explozie PUTERNICĂ într-o brutărie, soldată cu cel puţin 21 de răniţi

Cel puţin 21 de răniţi în urma unei deflagraţii la o brutărie din Barcelona

Potrivit autorităţilor spaniole, explozia s-ar fi produs, sâmbătă dimineaţa, la un cuptor din incinta unei brutării aflate în zona Marina - Ausias Marc din oraşul Barcelona.

Cele mai multe victime au suferit răni uşoare, doar un rănit fiind în stare gravă, au precizat autorităţile medicale din Barcelona.

În urma deflagraţiei s-a înălţat o coloană de fum, astfel că serviciile de urgenţă au cerut populaţiei să evite zona.

 

 

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici