Biden pregăteşte acţiuni pentru tragerea la răspundere a companiilor care au anulat zboruri

Preşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, a anunţat marţi că Administraţia de la Washington va lansa acţiuni pentru tragerea la răspundere a companiilor aeriene care au anulat curse, după ce mii de zboruri au fost afectate de vremea nefavorabilă.

1432 afișări
Imaginea articolului Biden pregăteşte acţiuni pentru tragerea la răspundere a companiilor care au anulat zboruri

"Mii de zboruri au fost anulate la nivel naţional în perioada sărbătorilor. Administraţia noastră lucrează pentru a asigura că vor putea fi trase la răspundere companiile aeriene", a declarat preşedintele Biden, citat de publicaţia The Hill.

Preşedintele SUA le-a cerut pasagerilor afectaţi de anularea zborurilor să acceseze site-ul Departamentului Transporturilor pentru a afla dacă au dreptul la compensaţii.

Mii de curse aeriene au fost afectate de viscolul produs în mai multe state americane. Cea mai afectată este compania Southwest Airlines, care a anulat 60% din cursele aeriene care erau programate luni şi marţi.

Pete Buttigieg, secretarul Transporturilor, a anunţat că va analiza situaţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici