Autobuzul prăbuşit într-o prăpastie în Chile: Bilanţul victimelor a crescut. FOTO, VIDEO

Cel puţin 21 persoane au murit după ce un autobuz s-a prăbuşit într-o prăpastie în noaptea de duminică spre luni în localitatea Taltal din regiunea Antofagasta din Chile, a informat Biroul pentru Urgenţe Naţionale, citat de Dpa.

259 afișări
Imaginea articolului Autobuzul prăbuşit într-o prăpastie în Chile: Bilanţul victimelor a crescut. FOTO, VIDEO

Bilanţul accidentului de autobuz din Chile a ajuns la 21 de morţi

Alte 21 de persoane au fost rănite în accident.

Autobuzul a plecat duminică noaptea din Antofagasta, urmând să ajungă în Santiago de Chile.

Autobuzul a căzut de la 30 de metri, la aproximativ 200 de kilometri distanţă de Antofagasta, a informat presa locală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
chile,
accident,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici