ATAC ARMAT într-un centru comercial din Colorado: Cel puţin trei persoane au murit / Suspecţii se află în libertate

Cel puţin trei persoane au murit joi în urma unui incident armat care a avut loc în incinta unui centru comercial din oraşul american Thornton, statul Colorado, potrivit poliţiei locale, relatează site-ul televiziunii CNBC.

2561 afișări
Imaginea articolului ATAC ARMAT într-un centru comercial din Colorado: Cel puţin trei persoane au murit / Suspecţii se află în libertate

BREAKING | Mai multe persoane au fost rănite în urma unui incident armat în statul american Colorado

"Împuşcături la Walmart, 9900 Grant St. Mai multe persoane au fost rănite. Vă rugăm să staţi departe de zonă", a transmis poliţia din Thornton prin intermediul contului de Twitter.

Poliţia a încercuit zona, iar cel puţin 12 ambulanţe au fost trimise la faţa locului.

Unul dintre martori a precizat că au fost trase aproximativ 30 de focuri de armă în interiorul centrului comercial.

Poliţia locală a anunţat că doi bărbaţi au fost descoperiţi decedaţi în incinta centrului comercial, iar o femeie a murit la spital.

Autorităţile din Thornton au precizat că unul sau mai mulţi suspecţi se află în libertate, iar anchetatorii examinează imaginile de pe camerele de supraveghere şi intervievează martori pentru a obţine informaţii privind identitatea atacatorului/atacatorilor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici