Care a fost cauza prăbuşirii elicopterului lui Kobe Bryant. Raportul a fost emis

Comisia Naţională pentru Siguranţa Transportului a emis un raport iniţial al tragicului accident de elicopter în care au murit 9 persoane, inclusiv baschetbalistul Kobe Bryant şi fiica acestuia, Gianna. În raportul iniţial este menţionat că motoarele aparatului de zbor nu erau avariate.

5619 afișări
Imaginea articolului Care a fost cauza prăbuşirii elicopterului lui Kobe Bryant. Raportul a fost emis

Care a fost cauza păbuşirii elicopterului lui Kobe Bryant. Raportul a fost emis

Anchetatorii federali ai accidentului de elicopter în care au murit 9 persoane, inclusiv marele jucător de baschet Kobe Bryant şi fiica acestuia, Gianna, au anunţat că niciunul dintre motoarele elicopterului Sikorsky S-76B nu a arătat vreun semn de avarie internă.

Raportul iniţial emis de Comisia Naţională pentru Siguranţa Transportului spune că principala cauză a accidentului produs la data de 26 ianuarie este vremea capricioasă din zona deluroasă a Californiei, în acea zi fiind înceţoşat şi înnorat. Cu toate acestea, anchetatorii nu au exclus posibilitatea unei avarii la componentele interne ale aparatului de zbor.

În raport a mai fost menţionat faptul că întregul fuzelaj al elicopterului a fost supus unui incendiu în urma impactului cu solul.

Tot în raportul emis de Comisia Naţională pentru Siguranţa Transportului este menţionat că raportul final al tragicului accident va fi eliberat între 12 şi 18 luni.

Vanessa Bryant a anunţat printr-o postare pe contul personal de Instagram că la data de 24.02.2020 va avea loc o ceremonie de celebrare a vieţii lui Kobe Bryant şi a Giannei. Data nu a fost aleasă întâmplător. 2 este cifra purtată de Gianna pe tricou la echipa Huskies. 24 este numărul purtat de marele baschetbalist. 20 este numărul sezoanelor pe care Kobe le-a petrecut la L .A. Lakers. Ceremonia va avea loc pe arena celor de la L.A. Lakers, Staples Center.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici