Cea mai recentă ordonanţă anti-imigraţie a lui Donald Trump, blocată de o instanţă federală americană

O instanţă federală americană a blocat aplicarea celei mai recente ordonanţe a preşedintelui Donald Trump privind limitarea călătoriei cetăţenilor din opt ţări predominant musulmane în SUA, informează BBC News.

217 afișări
Imaginea articolului Cea mai recentă ordonanţă anti-imigraţie a lui Donald Trump, blocată de o instanţă federală americană

Cea mai recentă ordonanţă anti-imigraţie a lui Donald Trump, blocată de o instanţă federală americană

Un judecător federal a emis o restricţie temporară înainte ca recenta ordonanţă a preşedintelui american să intre în vigoare săptămâna aceasta.

Ordonanţa liderului de la Casa Albă vizează Iranul, Siria, Yemenul, Somalia, Ciadul, Coreea de Nord, precum şi o serie de oficiali din Venezuela.

La 6 martie, Donald Trump a emis o ordonanţă executivă antiimigraţie, impunând restricţii de călătorie timp de 90 de zile pentru imigranţi din şase state predominant musulmane. În luna martie, un judecător din Hawaii a blocat decretul anti-imigraţie a lui Trump, măsură menţinută mai apoi în luna iunie de o Curte de Apel din San Francisco.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici