Cel puţin 13 răniţi după ce o maşină a lovit un grup de biciclişti, în Franţa

Cel puţin 13 persoane au fost rănite, două fiind în stare gravă, după ce un şofer în stare de ebrietate a lovit cu maşina un grup de biciclişti, în vestul Franţei, informează site-ul ziarului Le Figaro.

105 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 13 răniţi după ce o maşină a lovit un grup de biciclişti, în  Franţa

Cel puţin 13 răniţi după ce o maşină a lovit un grup de biciclişti, în Franţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Accidentul a avut loc luni după-amiază în apropierea orăşelului francez Laval, la aproximativ 300 de kilometri sud-vest de Paris.

Un şofer a pierdut controlul şi a intrat cu autoturismul într-un grup de biciclişti. Treisprezece biciclişti au fost răniţi, iar doi sunt în stare gravă.

Şoferul, care potrivit poliţiei rutiere era în stare avansată de ebrietate, a fost reţinut sub acuzaţia de vătămare corporală multiplă din culpă. Autorul accidentului a suferit răni uşoare în impact.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici