Chris Wallace, moderatorul primei dezbateri Trump-Biden, acuză familia Trump că nu a respectat protocolul de siguranţă în timpul emisiunii

  • Chris Wallace: Doamna Trump a intrat purtând mască, dar a scos-o odată ce s-a aşezat.
  • În timpul dezbaterii Trump-Biden, nimeni din familia lui Donald Trump nu a purtat măşti.
  • Când au urcat pe scena Melania Trump era fără mască, iar Jill Biden purta mască .
1230 afișări
Imaginea articolului Chris Wallace, moderatorul primei dezbateri Trump-Biden, acuză familia Trump că nu a respectat protocolul de siguranţă în timpul emisiunii

Profimedia

Chris Wallace, moderatorul primei dezbateri Trump-Biden, spune că marţi seara familia Trump a încălcat protocoalele de siguranţă stabilite de Clinica Clevlend. Prezentatrorul Fox News şi-a amintit că a văzut-o pe Melania Trump intrând cu mască, dar apoi aceasta a dat-o jos.

Prin comparaţie, familia şi apropiaţii lui Joe Biden au fost cu măşti până la finalul dezbaterii. Acest lucru s-a văzut şi atunci când Melania Trump şi Jill Biden au urcat pe scenă.

”Doamna Trump a intrat purtând o mască, dar a scos-o odată ce s-a aşezat. Nu am văzut când au intrat toţi, dar ceilalţi membri ai primei familii pe care i-am văzut acolo, inclusiv Ivanka, Tiffany, când s-au aşezat, nu purtau măşti. Grupul de reporteri care era acolo mi-a spus că cineva de la Cleveland Clinic a venit la prima familie, cred că asta a fost înainte ca doamna Trump să se aşeze, să ofere măştile în caz că nu le aveau şi i-au făcut semn cu mâna. Şi oamenii din sală au observat asta în timp ce purtau măşti, inclusiv soţia mea şi cei patru copiii ai mei, prima familie nu a purtat măşti în timpul dezbaterii. Când s-a încheiat, doamna Trump a venit să urce pe scenă. După cum cred că toată lumea a văzut, ea nu purta o mască,” a spus Chris Wallace, prezentator Fox News.

 

 

ILUSTRAŢIE DE LA DEZBATRE

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici