Cinci cetăţeni ROMÂNI au fost răniţi în urma incidentului rutier de la Londra. Ultimele informaţii date de Ministerul Afacerilor Externe

Cinci cetăţeni români au fost răniţi în urma incidentului rutier de la Londra şi transportaţi la spital, a anunţat Ministerul Afacerilor Externe, precizând că unul este în stare critică, trei sunt în stare stabilă, iar al cincilea cetăţean român a fost externat.

1658 afișări
Imaginea articolului Cinci cetăţeni ROMÂNI au fost răniţi în urma incidentului rutier de la Londra. Ultimele informaţii date de Ministerul Afacerilor Externe

MAE: Cinci cetăţeni români au fost răniţi în urma incidentului rutier de la Londra

"Conform ultimelor informaţii oficiale obţinute de consulul României la Londra, care a luat legătura şi s-a deplasat atât la spitale cât şi poliţie, cinci cetăţeni români au fost răniţi şi transportaţi la unităţile spitaliceşti King’s College London şi Royal London Hospital. Patru cetăţeni români sunt internaţi, unul este în stare critică, trei sunt în stare stabilă, iar al cincilea cetăţean român a fost externat, după acordarea de îngrijiri medicale", a precizat MAE, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, cu privire la incidentul produs în dimineaţa zilei de 26 februarie 2017, în Bellingham, Londra.

Ministerul Afacerilor Externe mai anunţă că ambasadorul României la Londra se va deplasa, în cursul zilei de luni, la cele două unităţi spitaliceşti pentru a-i vizita pe cetăţenii români.

Autorităţile britanice continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele producerii incidentului, se mai precizează în comunicat.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici