Compania spaţială S7 va reloca platforma de lansare maritimă în Rusia

Compania spaţială multinaţională S7 va reloca platforma de lansare maritimă mobilă şi nava de comandă Sea Lunch în Extremul Orient rus, a anunţat compania printr-un comunicat, potrivit agenţiei TASS.

982 afișări
Imaginea articolului Compania spaţială S7 va reloca platforma de lansare maritimă în Rusia

Compania spaţială S7 va reloca platforma de lansare maritimă în Rusia de anul

„Relocarea platformei de lansare şi a navei de asamblare şi comandă în portul din estul îndepărtat este planificată pentru 2020”, se arată în comunicat.

Până acum compania „a obţinut toate permisele necesare pentru relocarea portului spaţial, inclusiv de la Departamentul de Stat”, a specificat ofiţerul de presă.

După relocarea pe teritoriul Rusiei, platforma de lansare spaţială şi nava de comandă vor fi amplasate temporar la baza de reparare a navelor din portul Slavianka, a declarat acesta.

S7 Group (compania care integrează Sistemul de Transport Spaţial S7) este deţinătorul rachetelor Sea Launch şi a complexului spaţial unde au fost realizate 36 de lansări (inclusiv 32 de succes) până la sfârşitul lunii mai 2014. Complexul maritim cuprinde platforma de lansare plutitoare Odyssey şi nava de asamblare şi comandă unde sunt montate rachete şi se exercită controlul operaţiunilor de dinainte de lansare. Navele au sediul în California.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rusia,
spaţiu,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici