Deputat regional belgian, suspectat de uciderea soţiei

Deputatul belgian regional Bernard Wesphael, suspectat de uciderea soţiei, găsită moartă joi într-un hotel la Ostende, în nordul Belgiei, a fost inculpat pentru asasinat şi încarcerat, scria presa locală sâmbătă.

174 afișări
Imaginea articolului Deputat regional belgian, suspectat de uciderea soţiei

Deputat regional belgian, suspectat de uciderea soţiei (Imagine: Shutterstock)

O autopsie urma să fie efectuată sâmbătă pentru stabilirea cauzei decesului, care s-a produs în timp ce cuplul se afla într-un sejur pe coasta belgiană.

Deputatul valon a sunat joi seara recepţia hotelului la care era cazat şi a spus că soţia sa s-a sinucis. El a precizat că a descoperit-o la baie.

Victima, care suferea de depresie, nu a putut să fie reanimată de salvatori.

Versiunea lui Wesphael nu a convins poliţia, ale cărei îndoieli au fost consolidate de primele constatări ale medicului legist, scrie agenţia Belga, fără să ofere alte precizări.

Deputat în Parlamentul valon, Bernard Wesphael, în vârstă de 55 de ani, este unul dintre fondatorii mişcării ecologiste din Belgia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici