Doi morţi şi 18 răniţi într-un accident în Marea Britanie

Doi oameni au decedat în urma unui accident care a avut loc marţi în comitatul Cambridgeshire din estul Marii Britanii, în urma ciocnirii dintre un autobuz şi un camion, a precizat poliţia britanică, informează BBC.

860 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi 18 răniţi într-un accident în Marea Britanie

Doi morţi şi 18 răniţi într-un accident în Marea Britanie

În accidentul care a avut loc în jurul orei locale 7.30 pe şoseaua A47, în localitatea Guyhirn, au fost rănite 18 persoane.

Unul dintre cei care au decedat era şoferul autobuzului, iar celălalt era un pasager.

Serviciul de ambulanţă britanic a anunţat că echipajele lor ”au transportat la spital mai multe persoane cu răni destul de grave”, iar o aeronavă a serviciului de ambulanţă Magpas a transmis că aproximativ 20 de persoane au primit îngrijiri medicale.

Poliţia din Cambridgeshire a precizat că şapte persoane se află în stare gravă cu răni la nivelul corpului şi capului, 11 având râni minore.

Serviciul de ambulanţă a anunţat că 16 persoane au fost transferate la spitalele din oaraşele Peterborough şi King Lynn.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici