Donald Trump acuză Amazon, cea mai mare companie de vânzări online, că afectează activităţile grupurilor de retail: "Sunt pierdute locuri de muncă"

Donald Trump, preşedintele SUA, a acuzat, miercuri, compania de vânzări online Amazon că afectează activităţile grupurilor convenţionale de retail, liderul de la Casa Albă argumentând că sunt pierdute locuri de muncă.

1055 afișări
Imaginea articolului Donald Trump acuză Amazon, cea mai mare companie de vânzări online, că afectează activităţile grupurilor de retail: "Sunt pierdute locuri de muncă"

"Amazon produce daune majore grupurilor de retail care plătesc impozite. Orăşele, oraşe şi state din SUA sunt afectate, fiind pierdute multe locuri de muncă!", a transmis Donald Trump miercuri dimineaţă prin Twiter.

 

Donald Trump nu a formulat acuzaţii specifice la adresa Amazon, dar în trecut a criticat compania de vânzări online că utilizează practici neconcurenţiale fără a plăti impozite.

Donald Trump critică frecvent Amazon din cauza legăturilor cu publicaţia The Washington Post, pe care o acuză că are politici editoriale tendenţioase, notează site-ul Politico.com. Atât compania Amazon, cât şi cotidianul The Washington Post sunt deţinute de omul de afaceri Jeff Bezos.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici