Donald Trump are un buget de campanie de 32 de ori mai mic decât Hillary Clinton

Donald Trump a anunţat săptămâna aceasta că mai are mai puţin de 1,3 milioane de dolari cash pentru finanţarea campaniei, scrie Business Insider.

2073 afișări
Imaginea articolului Donald Trump are un buget de campanie de 32 de ori mai mic decât Hillary Clinton

Donald Trump are un buget de campanie de 32 de ori mai mic decât Hillary Clinton

Perspectivele lui Trump pentru finalizaera campaniei arată din ce în ce mai negre având în vedere ritmul în care reuşeşte să strângă bani, după cifrele publicate luni.

Suma de 1,3 milioane de dolari nu pare foarte mică, însă când ne uităm la bugetul disponibil pentru Hillary Clinton, de 42 de milioane de dolari, diferenţele se observă.

Hillary a reuşit să strângă mult mai mulţi bani, ceea ce ar putea să o ajute să îl învingă pe Trump încă dinaintea începerii cursei oficiale.

Pentru a vedea dificultăţile financiare în care se află Trump, putem compara bugetul său actual de campanie cu cel al lui Ted Cruz sau Ben Carson. Spre exemplu, Ted Cruz are un buget de 6,8 milioane de dolari, iar Carson, chirurgul care a ieşit din cursă în martie, avea 1,7 milioane de dolari.

Pe lângă lipsa finanţării, Donald Trump a avut de gestionat şi criza generată de demisia lui Corey Lewandowski, directorul său de campanie.

"Echipa politică a lui Donald Trump, care a atins un record de aproape 14 milioane de voturi într-un scrutin intern republican, a anunţat astăzi că domnul Corey Lewandowski nu va mai lucra pentru această campanie", a declarat luni purtătorul de cuvânt al candidatului republican, Hope Hicks.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici