Donald Trump doreşte „o investigaţie completă” în cazul morţii lui Jeffrey Epstein

Preşedintele american Donald Trump a anunţat marţi că doreşte „o investigaţie completă” în cazul morţii omului de afaceri Jeffrey Epstein, care s-a spânzurat în celula sa sâmbătă, într-o închisoare din New York, conform Reuters.

752 afișări
Imaginea articolului Donald Trump doreşte „o investigaţie completă” în cazul morţii lui Jeffrey Epstein

Donald Trump doreşte „o investigaţie completă” în cazul morţii lui Jeffrey Epstein

„Ceea ce spun este că doresc o investigaţie. Doresc o investigaţie completă, acesta este lucrul pe care îl cer. Acesta este lucrul pe care îl face procurorul nostru general. Realizează o investigaţie completă”, a declarat marţi Donald Trump.

Dr. Barbara Sampson, medicul legist şef al oraşului New York, este de părere că Jeffrey Epstein, un om de afaceri cu legături cu o serie de politicieni, inclusiv Donald Trump şi Bill Clinton, s-a sinucis prin spânzurare în celula sa.

Potrivit unui oficial american, care a preferat să-şi păstreze anonimatul, fostul om de afaceri a fost găsit spânzurat în celula sa, unde era închis după ce a fost pus sub acuzare pentru trafic de minori în scopuri sexuale.

Procurorul general al SUA, William Barr, a cerut FBI-ului şi Departamentului de Justiţie o anchetă cu privire la moartea miliardarului american Jeffrey Epstein, declarându-se „îngrozit” de decesul acestuia în timp ce se afla în custodia poliţiei federale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici