Două metrouri s-au ciocnit la Roma: Mai multe persoane au fost rănite - VIDEO

Cel puţin 21 de persoane au fost rănite vineri, la Roma, după ce două garnituri de metrou au intrat în coliziune, au declarat surse citate de agenţia ANSA în pagina electronică.

254 afișări
Imaginea articolului Două metrouri s-au ciocnit la Roma: Mai multe persoane au fost rănite - VIDEO

Două metrouri s-au ciocnit la Roma: Mai multe persoane au fost rănite - VIDEO (Imagine: Captura Video)

Accidentul s-a petrecut în zona staţiei Eur Palasport, în sudul capitalei italiene.

Pompierii au precizat că două garnituri de tren au intrat în coliziune pe linia B a metroului din Roma.

Doi pasageri au suferit răni mai grave, unul o fractură de claviculă şi celălalt o fractură de pelvis. Ceilalţi răniţi au fost transportaţi la spital cu probleme minore, potrivit surselor citate de ANSA.

Consilierul pentru Transporturi al Primăriei din Roma, Guido Improta, a declarat că cele două trenuri, care circulau în aceeaşi direcţie, s-au ciocnit cu o viteză de aproximativ 30 de kilometri pe oră.

"Trebuie clarificate circumstanţele" în care s-a produs coliziunea, a afirmat Improta, care a părăsit o şedinţă cu primarul Ignazio Marino pentru a se deplasa la locul accidentului. "Este cu siguranţă bizar. A fost cu certitudine o eroare umană", a adăugat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici