Dublă gafă a lui Biden: a confundat Ucraina cu Rusia şi Columbia cu Cambodgia

Cea mai recentă gafă lui Biden se înscrie în momentele hilare oferite de-a lungul timpului de preşedintele SUA.

847 afișări
Imaginea articolului Dublă gafă a lui Biden: a confundat Ucraina cu Rusia şi Columbia cu Cambodgia

Dublă gafă a lui Biden: a confundat Ucraina cu Rusia şi Columbia cu Cambodgia

Gafă a preşedintelui american Joe Biden în timpul declaraţiilor făcute reporterilor la Washington, înainte de a se îmbarca în Air Force One cu destinaţia Cop 27, care are loc în Egipt.

Şeful Casei Albe este aşteptat apoi în Cambodgia pentru Summitul Naţiunilor din Asia de Sud-Est, apoi va merge, în cele din urmă, în Bali, Indonezia, pentru G20, începând cu 14 noiembrie.

Biden, vorbind despre război, a confundat mai întâi Ucraina cu Rusia, apoi Columbia cu Cambodgia. În ambele cazuri, s-a corectat, dându-şi seama de eroare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici