Joseph Biden şi-a lansat campania pentru alegerile prezidenţiale americane din 2020

Politicianul democrat Joseph Biden, fost vicepreşedinte în mandatul preşedintelui Barack Obama, şi-a lansat joi candidatura pentru alegerile prezidenţiale care vor avea loc în Statele Unite în 2020, relatează site-ul postului France 24.

523 afișări
Imaginea articolului Joseph Biden şi-a lansat campania pentru alegerile prezidenţiale americane din 2020

E oficial: Joseph Biden şi-a lansat campania pentru alegerile prezidenţiale americane din 2020

"Valorile acestei naţiuni, poziţia noastră în lume, democraţia, tot ceea ce înseamnă America se află în joc. De aceea, astăzi îmi anunţ candidatura pentru preşedinţia Statelor Unite", a declarat Biden pe Facebook.

"Ţara această nu îşi permite un nou mandat al unui preşedinte care îşi urmăreşte doar interesele", a declarat acesta.

Potrivit sondajelor de opinie difuzate de Institutul Real Clear Politics, Joseph Biden este favorit pentru a câştiga scrutinul intern şi a deveni candidatul Partidului Democrat (centru-stânga) în scrutinul prezidenţial din 2020.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici