Fumul degajat de un incendiu de vegetaţie de pe insula Evia a acoperit părţi din Atena: Pompieri, ajutaţi de elicoptere şi alte aeronave, încearcă să stingă flăcările

Peste 120 de pompieri, ajutaţi de elicoptere şi alte aeronave, încearcă să stingă un incendiu de vegetaţie izbucnit, marţi, pe insula Evia din Marea Egee, care a generat un nor gros de fum ce a acoperit părţi din Atena, informează site-ul publicaţiei Kathimerini.

492 afișări
Imaginea articolului Fumul degajat de un incendiu de vegetaţie de pe insula Evia a acoperit părţi din Atena: Pompieri, ajutaţi de elicoptere şi alte aeronave, încearcă să stingă flăcările

Fumul degajat de un incendiu de vegetaţie de pe insula Evia a acoperit părţi din Atena: Pompieri, ajutaţi de elicoptere şi alte aeronave, încearcă să flăcările

O mănăstire de pe insulă a fost deja evacuată şi autorităţile se pregătesc să evacueze două sate aflate în direcţia spre care aparent se îndreaptă flăcările.

Fumul degajat de incendiul de vegetaţie a acoperit părţi din capitala Greciei, aflată la aproximativ 110 kilometri.

Până în acest moment nu s-au înregistrat victime şi se estimează că forţa vântului va scădea în cursul după-amiezii, a afirmat un oficial din cadrul serviciului de pompieri.

Grecia se confruntă frecvent cu incendii de vegetaţie în cursul verii. În ultimele trei zile, pompierii greci fiind chemaţi să stingă peste 180 de incendii de vegetaţie izbucnite în mai multe regiuni ale ţări, informează agenţia Reuters.

Taguri:
grecia,
incendiu,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici