GRAV ATENTAT în capitala Afganistanului: Cel puţin 15 oameni au murit şi circa 300 au fost răniţi

Cel puţin 15 oameni au murit, iar alţi aproximativ 300 au fost răniţi într-unul dintre cele mai grave atentate produse în ultimii ani în Kabul.

699 afișări
Imaginea articolului GRAV ATENTAT în capitala Afganistanului: Cel puţin 15 oameni au murit şi circa 300 au fost răniţi

GRAV ATENTAT în capitala Afganistanului: Cel puţin 15 oameni au murit şi circa 300 au fost răniţi (Imagine: Hepta / Mediafax Foto)

Un camion-capcană a explodat la intrarea într-o bază militară din capitala Afganistanului, în apropierea unor blocuri de locuinţe, în cartierul Shah Shaheed, informează Wall Street Journal.

Distrugerile provocate au fost de mare amploare chiar şi pentru standardele sumbre de la Kabul. Mai multe clădiri s-au prăbuşit, iar numeroase vehicule au fost distruse.

Explozia a generat un crater cu diametrul de câţiva metri.

Cel puţin 15 oameni au murit, iar alţi aproximativ 300 au fost răniţi, mulţi având răni uşoare. Printre răniţi se numără şi 30 de copii.

Atentatul nu a fost revendicat, dar, cel mai probabil, a fost comis de insurgenţii talibani.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici