Grupul de hackeri Anonymous a atacat site-urile unor instituţii şi companii chineze

Grupul de hackeri Anonymous a atacat zeci de site-uri ale unor instituţii guvernamentale şi companii chineze, scrie Wall Street Journal în ediţia electronică.

244 afișări
Imaginea articolului Grupul de hackeri Anonymous a atacat site-urile unor instituţii şi companii chineze

Grupul de hackeri Anonymous a atacat site-urile unor instituţii şi companii chineze

"Dragă Guvern chinez, nu eşti infailibil, acum sunt atacate site-uri, mâine va cădea regimul. Aşteptaţi-vă la orice din partea noastră, nu iertăm niciodată. Ceea ce îi faceţi acum marelui popor chinez, mâine vi se va întâmpla şi vouă. Fără milă", se arată în mesajul semnat de grupul Anonymous.

Mesajul a fost transmis pe 30 martie pe Twitter.

Printre site-urile guvernamentale atacate se numără cel al camerelor de comerţ din districtele Chengdu şi Qingniwaqiao. De asemenea, au fost vizate de atacuri agenţii guvernamentale din oraşele Taizhou, Zhongshan şi Jiazhou.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici