Guvernul şi preşedintele României condamnă cu fermitate atacul terorist din sudul Franţei

Guvernul României a condamnat cu fermitate, vineri, atentatul terorist din localitatea Trèbes, din sudul Franţei, exprimându-şi întreaga compasiune şi solidaritate faţă de poporul francez şi faţă de familiile greu încercate.

511 afișări
Imaginea articolului Guvernul şi preşedintele României condamnă cu fermitate atacul terorist din sudul Franţei

Guvernul României condamnă cu fermitate atentatul din Trebes: România este alături de Franţa şi de celelalte ţări în lupta împotriva terorismului

”Guvernul României condamnă cu fermitate atentatul terorist din localitatea Trèbes, din sudul Franţei. România este alături de Franţa şi de celelalte ţări în lupta împotriva terorismului şi a radicalizării. Guvernul îşi exprimă întreaga compasiune şi solidaritate faţă de poporul francez şi faţă de familiile greu încercate”, se arată într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Preşedintele Klaus Iohannis condamnă cu fermitate atentatul terorist din localitatea Trèbes

Preşedintele Klaus Iohannis condamnă cu fermitate atentatul terorist din localitatea Trèbes, din sudul Franţei, precizând că România este alături de Franţa în lupta împotriva terorismului.

„Condamn cu fermitate atacul care a avut loc în Trèbes. Condoleanţe pentru pierderea tragică de vieţi omeneşti. Stăm împreună în lupta împotriva terorismului. Solidaritatea cu #Franţa”, se arată în mesajul postat de preşedintele Klaus Iohannis pe pagina sa de Twitter.

Trei persoane au fost ucise, iar 16 rănite în urma atacurilor armate comise vineri în sudul Franţei.

Un individ înarmat cu un pistol a luat ostatici într-un supermarket din localitatea Trebes, situată în apropierea oraşului Carcassonne din sudul Franţei, a anunţat, Ministerul francez de Interne, iar atacatorul pretindea că este membru al reţelei teroriste Stat Islamic.

Atacatorul a fost împuşcat mortal.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici