Hillary Clinton şi-a creat cont pe Twitter. Care a fost primul mesaj postat

Hillary Clinton a postat primul său mesaj pe Twitter luni, descriindu-se în scurta biografie de prezentare, pe lângă mamă, avocat şi politician, drept "hair icon, pasionată de costume cu pantaloni, spărgătoare de bariere discriminatoare".

158 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton şi-a creat cont pe Twitter. Care a fost primul mesaj postat

Hillary Clinton şi-a creat cont pe Twitter. Care a fost primul mesaj postat

"Mulţumesc pentru inspiraţie", le scrie ea celor două navigatoare pe Internet care au creat conturi parodice, dar admirative, pe Twitter şi Tumblr, ale fostului secretar de Stat (textfromhillary). Ele reiau diferite fotografii cu Hillary Clinton privindu-şi telefonul şi îşi imaginează conversaţiile pe care aceasta le poartă cu alte personalităţi. "Mă voi descurca de-acum înainte", le mai transmite ea.

Contul său (@HillaryClinton) a fost verificat în mod oficial de platformă în timp record, în doar o oră, potrivit site-ului Buzzfeed.

În scurtul mesaj biografic care îi ilustrează profilul, Hillary Clinton scrie "soţie, mamă, avocat, apărătoare a femeilor şi copiilor, Prima Doamnă în Arkansas, Prima Doamnă a Statelor Unite, secretar de Stat, autor, posesoare de câine, hair icon, pasionată de costume cu pantaloni, spărgătoare de bariere discriminatoare", încheind enumerarea cu un misterios "TBD", acronimul englez pentru formula "de determinat".

După ce a părăsit Guvenul, la 1 februarie, Hillary Clinton a avut doar câteva intervenţii publice, în special în cadrul Summit-ului femeilor din lume, la New York, în aprilie.

Însă întreaga ţară, începând cu lumea politică şi mass-media, nu încetează să vorbească despre viitorul său politic şi eventuala sa candidatură în alegerile primare democrate pentru Casa Albă în 2016, zvonuri pe care nu le-a dezminţit niciodată în mod categoric, al căror adevăr rămâne, deci, "de determinat".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici