Hosni Mubarak ar fi părăsit Cairo

Preşedintele egiptean, Hosni Mubarak, ar fi părăsit capitala Cairo, au declarat vineri oficiali occidentali pentru BBC News Online, după informaţii similare apărute la posturile de televiziune israelian Channel 10 şi arab Al-Arabiya.

67 afișări
Imaginea articolului Hosni Mubarak ar fi părăsit Cairo

Hosni Mubarak ar fi părăsit Cairo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

► Postul de televiziune israelian Channel 10 şi cel arab Al-Arabiya au anunţat că Mubarak a părăsit Cairo. Potrivit televiziunii israeliene, acest s-ar afla în Sharm el-Sheikh, pe litoralul Mării Roşii, unde deţine o vilă.

► "Mubarak a părăsit Cairo împreună cu toată familia sa", a declarat şi o sursă apropiată Guvernului, sub protecţia anonimatului. Sursa a refuzat să precizeze dacă aceştia au părăsit Egiptul sau au mers în staţiunea balneară Sharm el-Sheikh, din Sinai.

► "El este la Sharm el-Sheikh", a anunţat vineri purtătorul de cuvânt al Partidului Naţional Democrat aflat la putere, Mohammed Abdellah.

Preşedintele egiptean, care se confruntă cu o mişcare de contestare fără precedent ce solicită plecarea sa de la putere, petrece timp frecvent în această staţiune balneară.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici