Kremlinul insistă că imaginile cu civili executaţi de forţele ruse sunt un „fals monstruos”

Kremlinul spune că acuzaţiile potrivit cărora trupele sale ar fi executat civili în oraşul ucrainean Bucea sunt un „fals monstruos" care vizează denigrarea armatei ruse.

1759 afișări
Imaginea articolului Kremlinul insistă că imaginile cu civili executaţi de forţele ruse sunt un „fals monstruos”

Contrar dovezilor tot mai numeroase, Moscova insistă că forţele sale sunt nevinovate în cazul civililor găsiţi morţi, în urma cărora au apărut menţiuni despre crime de război, notează Sky News.

Occidentul spune că imaginile cu civilii morţi reprezintă dovezi ale unor crime de război.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat: „Este pur şi simplu un spectacol bine regizat - dar tragic. Este un fals menit să denigreze armata rusă - şi nu va funcţiona. Îndemnăm încă o dată comunitatea internaţională: detaşaţi-vă de astfel de percepţii emoţionale şi gândiţi cu capul. Comparaţi faptele şi înţelegeţi cu ce fals monstruos avem de-a face".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici