Lider Al-Qaida despre Tottenham: Negustori fără scrupule, evrei care vor fi pedepsiţi pentru lăcomie

Un lider Al-Qaida a notat, pe un blog yemenit, că oficialii clubului Tottenham, care au refuzat o ofertă de 98,5 milioane de euro pentru fotbalistul Gareth Bale, sunt "negustori fără scrupule" şi vor fi pedepsiţi pentru lăcomia lor, informează Il Giornale.

258 afișări
Imaginea articolului Lider Al-Qaida despre Tottenham: Negustori fără scrupule, evrei care vor fi pedepsiţi pentru lăcomie

Gareth Bale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Negustori fără scrupule. Evrei care vor fi pedepsiţi pentru lăcomia lor cu furia divină şi cu sunetul armelor", a scris Ahmed Al Dossari, liderul celulei din San'a a Al-Qaida.

Al Dossari a făcut referire la negocierile dintre clubul Tottenham şi Real Madrid pentru galezul Bale, în cursul cărora s-au vehiculat sume importante de bani, englezii refuzând recent o ofertă de 98,5 milioane de euro. "Cei din Al-Qaida cu siguranţă nu sunt fani ai echipei lui Ancelotti, dar nu văd cu ochi buni pe Tottenham, club din cartierul londonez al evreilor, condus de un om de afaceri originar din Tel Aviv (n.r. - Daniel Levy)", notează Il Giornale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici