Macron, "încântat" de viitoarea întrevedere cu Trump, pentru a discuta "inclusiv despre dezacorduri". Vom sărbători "intrarea în război a SUA, de partea noastră, pentru salvarea libertăţii"

Emmanuel Macron, preşedintele Franţei, a declarat că este "încântat" să-l revadă pe omologul său american, Donald Trump, pentru a discuta "inclusiv despre dezacorduri", citează Le Figaro.

801 afișări
Imaginea articolului Macron, "încântat" de viitoarea întrevedere cu Trump, pentru a discuta "inclusiv despre dezacorduri".  Vom sărbători "intrarea în război a SUA, de partea noastră, pentru salvarea libertăţii"

Macron, "încântat" de întrevederea pe care o va avea cu Trump, pentru a discuta "inclusiv despre dezacorduri": Vom sărbători "intrarea în război a SUA, de partea noastră, pentru salvarea libertăţii"

Preşedintele francez a făcut această declaraţie la o conferinţă de presă, pe malul lacului Leman.

"Există multiple chestiuni asupra cărora colaborăm, lupta împotriva terorismului, criza din Siria şi Libia şi multe alte subiecte de interes comun", a precizat preşedintele francez.

Donald Trump, care a retras la 1 iunie SUA din cadrul Acordului de la Paris, va fi invitat de Macron pentru a sărbători "o altă dată importantă, şi anume intrarea în război a SUA de partea noastră (Franţa, not.red.) pentru salvarea libertăţii", a adăugat Macron.

Ultima dată când un preşedinte american a participat la o paradă în Franţa s-a întâmplat în 1989, cu ocazia bicentenarului Revoluţiei Franceze.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici