Mesaj dramatic trasmis de preşedintele ucrainean. Zelenski i-ar fi avertizat pe liderii UE că „ar putea fi ultima dată când îl văd în viaţă”

34500 afișări
Imaginea articolului Mesaj dramatic trasmis de preşedintele ucrainean. Zelenski i-ar fi avertizat pe liderii UE că „ar putea fi ultima dată când îl văd în viaţă”

Mesaj dramatic trasmis de preşedintele ucrainean. Zekenski i-ar fi avertizat pe liderii UE că „ar putea fi ultima dată când îl vad în viaţă”

Volodimir Zelenski a transmis un avertisment de rău augur pentru omologii săi europeni într-o teleconferinţă video aseară. Potrivit unui jurnalist de la Walla News din Israel, el le-a spus altor lideri: „Ar putea fi ultima dată când mă vezi în viaţă”.

Consilierul prezidenţial ucrainean a avertizat mai devreme că Rusia l-ar putea viza direct pe Volodimir Zelenski dacă va captura capitala Ucrainei.

Potrivit serviciilor secrete americane Rusia intenţionează să instaleze un guvern marionetă în Ucraina dacă va captura cu succes Kievul.

Preşedintele ucrainean a promis vineri că va rămâne în Kiev, în timp ce trupele sale se luptă cu invadatorii ruşi care avansează spre Capitală în cel mai mare atac asupra unui stat european de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace.

CITEŞTE AICI A doua zi de război. Kievul, SUB ATAC / Trupele ruse sunt în zonele de suburbie ale Capitalei Ucraainei

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici