Mesajul Prinţului William al Marii Britanii, după ce a revenit în serviciul public

Prinţul William le-a mulţumit britanicilor pentru mesajele binevoitoare la adresa soţiei sale, Kate, după recenta operaţie chirurgicală, şi a tatălui său, regele Charles, după ce a fost diagnosticat cu cancer, când a revenit miercuri la îndatoririle oficiale.

1055 afișări
Imaginea articolului Mesajul Prinţului William al Marii Britanii, după ce a revenit în serviciul public

Mesajul Prinţului William al Marii Britanii, după ce a revenit în serviciul public

În timp ce William era în centrul atenţiei pentru familia regală, fratele său mai mic, prinţul Harry, care s-a înstrăinat de familie, urma să se întoarcă în Statele Unite după o vizită cu avionul pentru a-şi vedea tatăl, relatează Reuters.

„Aş dori să profit de această ocazie pentru a vă mulţumi ... pentru mesajele amabile de susţinere pentru Catherine şi pentru tatăl meu, mai ales în ultimele zile. Înseamnă foarte mult pentru noi toţi", a declarat William, 41 de ani, prinţul de Wales.

"Este corect să spunem că ultimele săptămâni au avut un accent mai degrabă medical. Aşa că m-am gândit să vin la o acţiune a ambulanţei aeriene pentru a scăpa de toate acestea", a declarat el la un dineu de gală pentru organizaţia caritabilă Air Ambulance Charity din Londra, unde printre invitaţi s-a numărat şi actorul hollywoodian Tom Cruise.

În condiţiile în care regele şi-a amânat îndatoririle publice pentru a urma un tratament în ambulatoriu, iar Kate nu se aşteaptă să revină la angajamente decât după Paşte, sarcina de a asigura imaginea publică a monarhiei revine celorlalţi membri ai familiei regale, în special lui William şi soţiei lui Charles, regina Camilla.

Specialistul Robert Hardman a declarat că William şi-a asumat deja îndatoriri de stat substanţiale spre sfârşitul domniei reginei Elisabeta, când aceasta a fost împiedicată de probleme de mobilitate.

Marţi, regele a călătorit împreună cu Camilla la Sandringham House, reşedinţa sa din estul Angliei, după o scurtă întâlnire de aproximativ 30 de minute cu fiul Harry, care tocmai venise cu avionul pentru a-şi vedea tatăl după ce regele i-a spus că are cancer.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici