Miliardarul Wolfgang Porsche a băgat divorţ la 79 de ani. Iubeşte o femeie mult mai tânără

Omul de afaceri susţine că soţia lui are demenţă şi nu mai poate trăi cu schimbările ei de personalitate.

9051 afișări
Imaginea articolului Miliardarul Wolfgang Porsche a băgat divorţ la 79 de ani. Iubeşte o femeie mult mai tânără

Wolfgang Porsche

Miliardarul Wolfgang Porsche, în vârstă de 79 de ani, un membru al familiei care a dat numele celebrei mărci auto, a cerut divorţul de soţia sa, Claudia Hübner, în vârstă de 74 de ani.

La originea destrămarii căsătoriei stau schimbările bruşte şi drastice de dispoziţie şi de personalitate ale femeii, persoană afectată de demenţă. O situaţie care, susţine Porsche, ar fi subminat definitiv relaţia de cuplu. 

Potrivit Daily Record, Claudia Hübner, fost consilier al guvernului german, „nu se mai poate deplasa independent de câteva luni”. Avea să locuiască cu fiica ei aproape doi ani, îngrijită de patru persoane, zi şi noapte.

A început o relaţie cu Gabriela Prinzessin

Potrivit ziarelor germane, procedura de divorţ începuse deja cu ceva timp în urmă, iar miliardarul Porsche are deja o nouă relaţie cu o femeie mult mai tânără decât el, Gabriela Prinzessin, 59 de ani, prietena lui de 25 de ani.

În 1991, Gabriela se căsătorise cu prinţul Carlo Emilio din Leiningen, descendent din familia Romanov, de care a divorţat în 1998 pentru a se recăsători cu elveţianul Karim Aga Khan IV, în vârstă de 86 de ani, considerat descendent direct al profetului Mahomed. Şi în cazul Gabrielei, este vorba despre o căsătorie eşuată, în 2014. Din 1999, femeia a susţinut proiecte de dezvoltare în lumea a treia, fiind şi implicată în lupta împotriva SIDA.

Relaţia dintre Wolfgang Porsche şi soţia Claudia a început în 2007, iar patru ani mai târziu a avut loc nunta. Nepotul lui Ferdinand Porsche, fondatorul Porsche, locuieşte în Zell am See, Austria, fiind tată a patru copii, dintre care doi provin din relaţia cu regizoarea şi scenarista Susanne Bresser, căreia i-a fost soţ între 1988 şi 2008.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici