Militant palestinian, împuşcat mortal de armata israeliană în Cisiordania

Un militant palestinian a fost împuşcat mortal, luni seară, în confruntări cu militari israelieni, într-un sat din Cisiordania, informează site-ul Ynetnews.com.

455 afișări
Imaginea articolului Militant palestinian, împuşcat mortal de armata israeliană în Cisiordania

Militant palestinian, împuşcat mortal de armata israeliană în Cisiordania

Incidentele au avut loc în satul palestinian Jayyus, situat în partea de vest a Cisiordaniei.

Conform unor surse medicale, palestinianul Ahmad Salim, în vârstă de 24 de ani, a fost împuşcat mortal de militari israelieni.

Armata israeliană a comunicat că verifică informaţiile, precizând că protestatari palestinieni au atacat cu pietre autorităţile israeliene într-un sat situat la periferia oraşului Qalqilya.

Tensiunile dintre israelieni şi palestinieni s-au amplificat după decizia preşedintelui SUA, Donald Trump, de a recunoaşte Ierusalimul drept capitală a Israelului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici