Aproape 80 de persoane au fost rănite după ce un tavan al Bursei din Jakarta s-a prăbuşit / Majoritatea victimelor, studenţi care se aflau în vizită| FOTO, VIDEO

Aproape 80 de oameni au fost răniţi după ce un tavan al Bursei din Jakarta s-a prăbuşit, arată datele preliminare furnizate de către autorităţile locale, relatează The Associated Press.

264 afișări
Imaginea articolului Aproape 80 de persoane au fost rănite după ce un tavan al Bursei din Jakarta s-a prăbuşit / Majoritatea victimelor, studenţi care se aflau în vizită| FOTO, VIDEO

Aproape 80 de persoane au fost rănite după ce un tavan al Bursei din Jakarta s-a prăbuşit / Majoritatea victimelor, studenţi care se aflau în vizită

Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din interiorul clădirii arată bucăţi de tavan şi mobilă căzute în sala principală. Zona a fost evacuată, iar Poliţia locală a instituit un perimetru de securitate.

Potrivit informaţiilor furnizate de mai multe spitale, 77 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentului.

Un reprezentant al Băncii Mondiale din Jakarta, instituţie ce are sediul în aceeaşi clădire, a declarat pentru BBC că holul de la mezanin, aflat deasupra sălii principale, s-a prăbuşit.

Setyo Wasisto, purtător de cuvânt al Poliţiei din Indonezia, a declarat că majoritatea persoanelor rănite sunt studenţi din Sumatra care efectuau o vizită de studiu în clădirea Bursei din Jakarta.

Foto: Hepta

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici