Mitt Romney nu se va înscrie în cursa prezidenţială din Statele Unite, anunţă un consilier al său

Mitt Romney a decis să nu se înscrie în cursa electorală republicană pentru desemnarea candidatului la preşedinţia Statelor Unite, anunţă un consilier al politicianului, citat de AFP.

73 afișări
Imaginea articolului Mitt Romney nu se va înscrie în cursa prezidenţială din Statele Unite, anunţă un consilier al său

Mitt Romney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"După ce m-am gândit profund privind o nouă candidatură la preşedinţie, am decis să ofer altor lideri ai partidului şanse de a fi candidaţi la preşedinţie", a declarat Mitt Romney, conform unui consilier.

"Ştiţi că am vrut să devin preşedinte. Dar nu pot face lucrurile mai dificile pentru un alt candidat emergent care are mai multe şanse", a explicat Mitt Romney.

"Nu puteţi să vă imaginaţi cât este de greu pentru soţia mea, Ann, şi pentru mine să ne retragem, mai ales când suntem susţinuţi de atât de multe persoane. Dar estimăm că este cea mai bună soluţie pentru Partidul Republican şi pentru ţară", a spus Romney.

Politicianul republican a explicat că este "improbabil" ca circumstanţele să îl facă să îşi schimbe părerea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici