Ninsori de coşmar la Moscova şi temperaturi de minus două grade în mijlocul primăverii

Capitala rusă era afectată joi de o furtună de zăpadă, iar mai multe străzi din Moscova erau acoperite cu polei, în timp ce temperaturile au coborât până la minus două grade Celsius, în mijlocul primăverii, a anunţat Centrul Meteorologic de la Moscova.

267 afișări
Imaginea articolului Ninsori de coşmar la Moscova şi temperaturi de minus două grade în mijlocul primăverii

Ninsori de coşmar la Moscova şi temperaturi de minus două grade în mijlocul primăverii (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Ninsori de coşmar afectează Moscova", anunţa joi dimineaţa postul NTV, în timp ce presa rusă se întreba "când va veni primăvara cu adevărat".

Previziunile meteorologice nu sunt deloc încurajatoare în acest sens.

"Ninsori abundente, polei şi rafale de vânt cu viteza de până la 17 metri pe secundă sunt aşteptate joi, la Moscova", temperaturile urmând să coboare până la minus patru grade Celsius şi să aibă loc noi ninsori, a mai anunţat Centrul Meteorologic de la Moscova pe site.

La Moscova "troienele de zăpadă se vor menţine până la sfârşitul lui aprilie", a declarat Roman Vilfand, directorul Centrului Meteorologic Rus, citat de cotidianul Komsomolskaia Pravda.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici