Noi detalii înspăimântătoare despre cazul de sechestrare din Cleveland: Poliţia a fost chemată de mai multe ori de-a lungul timpului - VIDEO

Noi detalii înspăimântătoare au apărut miercuri despre drama trăită de Michelle Knight, Amanda Berry şi Gina DeJesus, cele trei femei sechestrate timp de aproape zece ani într-o casă din Cleveland.

3315 afișări
Imaginea articolului Noi detalii înspăimântătoare despre cazul de sechestrare din Cleveland: Poliţia a fost chemată de mai multe ori de-a lungul timpului - VIDEO

Noi detalii înspăimântătoare despre cazul de sechestrare din Cleveland: Poliţia a fost chemată de mai multe ori de-a lungul timpului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prima lor victimă, Michelle Knight, în prezent în vârstă de 32 de ani, şi-a pierdut auzul din cauza anilor întregi în care a fost bătută în cap. Ea pare să aibă probleme şi la unul dintre oasele feţei, potrivit unor surse citate de televiziunea locală Fox 8.

Knight le-a spus poliţiştilor că atunci când a fost adusă în casă, în 2002, mai era o femeie, dar că aceasta a dispărut brusc, relatează New York Post, în ediţia electronică.

Pe un zid din pivniţă a fost găsită o inscripţie cu numele unei femei şi cuvintele "Odihnească-se în pace", dar poliţiştii susţin că nu ştiu dacă aceasta are vreo legătură cu cazul.

FBI susţine că intenţionează să le întrebe pe femei dacă ştiu ceva despre Ashley Summers, care a dispărut din acelaşi cartier la vârsta de 14 ani, în 2007. "Sperăm să aibă legătură cu cazul şi ca fetele să ştie unde este", a declarat mătuşa acesteia, Debra, în vârstă de 30 de ani, pentru CNN.

Vecinii susţin că au chemat poliţia în urmă cu doi ani după ce au văzut o femeie goală târându-se în curtea din spate a lui Castro, dar ofiţerii au considerat că este o glumă. Un alt apel ar fi fost făcut la poliţie după ce vecinii au văzut trei fete târându-se în patru labe, dezbrăcate şi legate la gât cu lese de câine, potrivit USA Today. Vecinii susţin că poliţia nu a răspuns apelului lor.

Un localnic susţine că a sunat la poliţie a treia oară în 2011, când sora sa a auzit bătăi în geam şi când a deschis a văzut afară o femeie cu un copil. Când au venit poliţiştii nu au găsit nimic şi au plecat, a declarat vecinul.

Poliţia din Cleveland susţine însă că agenţii au fost trimişi la faţa locului doar de două ori în ultimii 13 ani şi niciodată în legătură cu fetele dispărute. Prima dată au venit în 2000, când Ariel a anunţat o bătaie pe stradă, iar a doua oară în 2004, după ce acesta a uitat un copil în autobuzul pe care îl conducea. Dar de fiecare dată au bătut la uşă fără ca cineva să le răspundă.

Ariel Castro şi-a continuat şarada participând la două reuniuni organizate pentru fetele dispărute. Fiul lui - care nu ştia că tatăl său le ţine captive pe cele trei femei - a intervievat familia DeJesus în legătură cu fiica lor dispărută când era student la jurnalism, în 2004.

Un vecin susţine că s-a întâlnit la un moment dat cu Ariel care ducea o fetiţă la locul de joacă, iar acesta i-a spus că este fiica prietenei lui. Un alt vecin, Elsie Cintron, a declarat că a văzut o fetiţă uitându-se pe o fereastră de la mansarda casei. Majoritatea geamurilor erau acoperite cu saci menajeri.

Ariel Castro şi fraţii lui cunoşteau familiile tuturor victimelor, dar erau mai apropiaţi de DeJesuse. "Am căutat-o peste tot pe Gina când a dispărut, în 2004", povesteşte unchiul lui Ariel, Julio Castro, în vârstă de 77 de ani, un prieten din copilărie al unchiului lui DeJesus.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici