Nouăsprezece morţi în Egipt, inclusiv turişti, în explozia unui balon

Nouăsprezece persoane, inclusiv turişti francezi, britanici şi japonezi, au murit marţi în explozia unui balon, la Luxor, în sudul Egiptului, a anunţat un oficial din domeniul securităţii.

947 afișări
Imaginea articolului Nouăsprezece morţi în Egipt, inclusiv turişti, în explozia unui balon

Nouăsprezece morţi în Egipt, inclusiv turişti, în explozia unui balon (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Nouăsprezece persoane au murit", a declarat această sursă pentru AFP, precizând că turişti francezi, britanici, japonezi şi din Hong Kong se află printre victime.

Douăzeci şi una de persoane se aflau la bordul montgolfierului, care zbura la o altitudine de aproximativ 300 de metri, la Qourna, în momentul în care în balon a izbucnit un incendiu, provovând explozia acestuia, afirmă sursa citată.

Cei doi supravieţuitori au fost transferaţi la un spital din regiune, potrivit aceleiaşi surse.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici