Noul bilanţ al victimelor alunecărilor de teren din Mexic a ajuns la 45 de morţi

Aproximativ 600 de militari şi membri ai echipelor de salvare, ajutaţi de câini, au efectuat operaţiuni de căutare a victimelor alunecărilor de teren provocate de furtuna tropicală Earl, în urma căreia în Mexic au murit 45 de persoane şi sute au trebuit evacuate, potrivit Le Figaro online.

201 afișări
Imaginea articolului Noul bilanţ al victimelor alunecărilor de teren din Mexic a ajuns la 45 de morţi

Noul bilanţ al victimelor alunecărilor de teren din Mexic a ajuns la 45 de morţi

Zona cea mai afectată a fost înregistrată în munţii din nordul statului Puebla, unde au murit 32 de persoane, inclusiv 15 minori, şi aproximativ 500 de familii au trebuit evacuate, potrivit autorităţilor locale.

"Este vorba despre cea mai mare cantitate de precipitaţii înregistrată vreodată în această zonă, şi anume 265,5 milimetri grosime în 24 de ore, apoape echivalentul cantităţii de precipitaţii care cad în mod normal într-o lună", a declarat secretarul general al Guvernului din Puebla, Diodoro Carrasco.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici