Incendiu într-o tabără ilegală de refugiaţi din Berlin: Şase persoane au fost rănite

Un incendiu a izbucnit în locuinţa improvizată din containere maritime a unor refugiaţi, într-un district din nordul Berlinului, informează site-ul ziarului The Local.

1378 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-o tabără ilegală de refugiaţi din Berlin: Şase persoane au fost rănite

Şase răniţi, în urma incendiului într-o tabără ilegală de refugiaţi din Berlin (Imagine: spiegel.de)

Poliţia investighează un presupus incendiu premeditat în Buch, la periferia Berlinului, care a fost raportat serviciilor de urgenţă luni, în jurul orei trei dimineaţa.

În urma inhalării fumului, şase rezidenţi ai locuinţei au suferit răni uşoare şi au trebuit să fie trataţi de paramedici la faţa locului.

Focul a izbucnit la parterul containerului maritim în care refugiaţii locuiau, apoi s-a răspândit la etajele doi şi trei.

Cele 185 de persoane care locuiau în acele containere au fost mutaţi într-o sală de sport din cartierul berlinez Pankow.

Din anul 2015, au crescut numărul incendiilor la casele refugiaţilor, Ministerul de Interne descriindu-le drept parte a unei intensificări a violenţelor cu caracter extremist.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici